How it all began

Gepubliceerd op 15 april 2020 om 19:01

september 2017,

na vele maanden van verder werken, crash ik. Waar ik aanvankelijk dacht gewoon moe te zijn, bleek mijn lichaam er anders over te denken. Na 5 maanden herbegin ik om na 2 dagen erachter te komen dat ik niet meer kan, een volle maand heb ik het uitgehouden om nadien nog maar eens te crashen. Ik die mijn werk,mijn gezin met veel liefde trachtte te doen, had een burn-out, die ik  afdeed als een modeverschijnsel waar ik niet aan meedeed. Onnodig te zeggen dat het herstel veel maanden in beslag genomen heeft.

februari 2019,

er begint iets te borrelen, na vele sessies yoga, sessies bij psychologe,en gesprekken met vrienden en familie, wordt het voor mij duidelijker en duidelijker dat ik iets nieuws wil.De zoektocht kan beginnen, van rondrijden met soep en groenten, koffiebar tot pastakraam, alles passeert de revue. De adviserende geneesheer is echter van mening dat ik eerst moet revalideren, waarop ik mij met enorm veel enthousiasme stort.

augustus 2019,

Lekkersvanie is geboren in mijn gedachten

ik wil van mijn liefde voor koken, tuinieren,creatief bezig en sociaal zijn mijn nieuwe doel maken. Ik wil de nonna van al die drukke jonge mama's zijn. Ik wil hen helpen ervoor te kiezen verse groenten op tafel te zetten door groentepakketten samen te stellen aan de hand van weekmenu's.

winter 2019,

het concept begint meer en meer vorm te krijgen, wij verbouwen onze stal naar een afhaalpunt voor lokale producten. Ik merk dat er zoveel mensen bezig zijn met terug naar de natuur. Imkers, kruiden en thee, zepen .....en ik wil hen bij mij een platform geven om hun spullen mee te verkopen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.