Corona overkomt ons allemaal

Gepubliceerd op 1 september 2022 om 10:52

Maart 2019 - 2020

Wat in China begon, heeft ondertussen de hele wereld lam gelegd. Winkels, ziekenhuizen en eerste lijn hulpverleners zijn de enige die nog werken.

Thuiswerk, online studeren is voor velen onder ons een beproeving. In de cocon van mijn gezin genieten we, en werken we het idee van groentepakketten verder uit met De Groentelaar uit Pepingen. In 2020 zijn we het grootste afhaalpunt, waar we immens trots op zijn. Met veel enthousiasme zetten we ons schouders onder het verdelen en soms herverdelen van de pakketten. Ik zorg er ook voor om wekelijks een receptje te bedenken voor de "vergeten" groenten die we in onze pakketten aantreffen. Iedere week weer een blij weerzien met mensen, waar hele fijne vriendschappen uit ontstaan.

 

sept 2020

Ik krijg een voorstel waar ik graag op inga. Ik word secretaresse bij een dokterspraktijk en kinesitherapiepraktijk. Met een ongekend enthousiasme smijt ik mij hierop en wordt de winkel wat achterwege gelaten, veel tijd om nieuwe confituren, granola's en baksels is er niet meer. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.